Τηλέφωνο

6977 848 170

In.You Project

Καλως ηλθατε στο μερος οπου εγω συναντω εσας κι εσεις τον εαυτο σας!
In.You Project

Το In.You είναι το δικό μου όραμα φροντίδας

Ένας κόσμος που δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει χώρο και χρόνο στις δικές σας σκέψεις και επιθυμίες. Να φιλοξενήσει τα όνειρα σας, να σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με εσάς και να σας φέρει κοντά με όλες τις πλευρές σας, αναδεικνύοντας ακόμη και τις πιο αντιφατικές ποιότητες μέσα σας.

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να έρθω ένα βήμα πιο κοντά σε Αυτήν, την Μητέρα όλων των μητέρων, την Μητέρα όλων μας, τη Φύσις.

Απαντώντας στην επιθυμία μου για μια ουσιαστικη σύνδεση, έδωσα χώρο και χρόνο στον εαυτό μου να κάνει ένα ταξίδι προς τα μέσα και να ανακαλύψει το κέντρο του, την επιθυμία του για ισορροπία.

Η ανάγκη μου αυτή εκφράστηκε μέσα από την εκπλήρωση του μοιράσματος και της σύνδεσης με όλους εσάς, σε έναν χώρο, μια κοινότητα ανθρώπων, όπου ο καθένας θα διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα και την ελευθερία του για το δικό του προσωπικό εσωτερικό ταξίδι, με στόχο να συναντήσει τόσο τον εαυτό του όσο και τους άλλους.
In.You Project | Έλενα Κουτσοπούλου
In.You | Έλενα Κουτσοπούλου
Το In.You δημιουργήθηκε από και για την αλληλεπίδρασή μου με όλους εσάς. Με αγάπη, νοιάξιμο, φροντίδα, ενσυναίσθηση και προσδοκία γνήσιας σύνδεσης.

Για να επενδύσουμε στις προσπάθειές μας για αλλαγή αυτών που είναι δυνατόν να αλλάξουν και να βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να ζήσουμε γαλήνια με όσα δεν κατορθώνουμε να αλλάξουμε.

Μέσα (In) σε εσένα (You) κατοικεί ένα πλάσμα μοναδικό, με πληγές, με αλήθειες, με σκοτεινές και φωτεινές διαστάσεις. Μάθε να σε αγαπάς! Κάθε σου ρωγμή έχει δημιουργηθεί με σκοπό να υποδεχθεί το φως μέσα σου. Διευκόλυνε το να βρει το δρόμο του!

Scroll to top